Afscheid van een Muzikale Kracht: Dirigente Janine Neemt Haar Buiging

Na acht jaar van onvermoeibare toewijding en muzikale leiding, neemt dirigente Janine afscheid van het Mannenakkoord. Sinds de oprichting in 2016 heeft Janine met haar passie en expertise een onuitwisbare stempel gedrukt op het koor. Haar streven naar perfectie, van de fijnste nuances in dynamiek tot de helderste articulatie, heeft het Mannenakkoord gevormd tot wat het nu is.

Onder haar leiding heeft het koor hoogtepunten bereikt, zoals de Roze Akkoorden in 2019 en de onvergetelijke tournee langs bejaardenhuizen. Het Various Voices-Festival in Bologna, vorig jaar, was een getuigenis van de groei die het koor heeft doorgemaakt.

Janine’s besluit om nieuwe paden te bewandelen wordt met zwaar hart ontvangen, maar ook met begrip en respect voor haar keuze. Het Mannenakkoord is haar dankbaar voor de jaren van inspiratie en succes en wenst haar alle goeds toe in haar toekomstige ondernemingen.

Zoals Guus Meeuwis zingt over de schoonheid van Brabant, zo zal het Mannenakkoord Janine herinneren: als een onvervangbare schat binnen hun muzikale familie. Voor altijd zal zij de dirigente zijn die niet alleen de muziek, maar ook de harten van haar mannen dirigeerde.

Voor altijd jóuw mannen, Mannenakkoord