Gezocht: Zangliefhebbers in Eindhoven en Omstreken

Het bruisende hart van Eindhoven klopt op het ritme van muziek, vooral op woensdagavonden in het COC Pand 54. Hier verzamelt zich een groep enthousiaste zangers, leden van het lokale gay mannenkoor, die hun passie voor zang delen met iedereen die het horen wil.
Met gezelligheid, passie en plezier als hun mantra, brengt het koor een repertoire dat even divers is als de gemeenschap die ze vertegenwoordigen. Van klassieke melodie├źn tot moderne hits, elk nummer wordt met zorg gekozen en met hartstocht uitgevoerd.
Het koor staat open voor nieuwe leden, ongeacht ervaring of achtergrond. Of je nu een getrainde tenor bent of een beginnende bariton, er is een plek voor jou. De woensdagavond repetities zijn meer dan alleen oefensessies; ze zijn een kans om te ontmoeten, te leren en te groeien met gelijkgestemden.
Het hoogtepunt van het koorjaar zijn de optredens, waarbij de zangers hun harde werk en talent tonen aan een waarderend publiek. Deze evenementen zijn niet alleen een showcase van muzikale vaardigheden, maar ook een viering van de rijke cultuur en gemeenschapsgeest van Eindhoven en omstreken..
Ben je geïnteresseerd om je stem te laten horen? Kom dan langs op een kooravond en ervaar de harmonie zelf. Je bent altijd welkom om te luisteren, mee te zingen en misschien zelfs deel uit te maken van dit bijzondere ensemble.
Tot ziens op onze kooravond!